DSC03422.JPGAf en toe willen op deze plek iets van onze belevenissen en ervaringen vertellen. U kunt ook onze fotogalerij bezoeken. Als U op Gallery klikt in de menubalk, komt U in de fotogalerij. Een bericht sturen kan door in de menubalk op "Mail ons" te klikken. De foto's rechts geven U een indruk van onze hobby's wijn maken en tuinieren. Sinds 2012 hebben we een andere moestuin.
Op 21 januari 2013 is de overstap gemaakt van PHP-Nuke 8.0 naar Joomla 3.0, waarbij alle data goed is meegekomen tijdens de conversie.


Op 21 januari 2013 is de geheel vernieuwde site operationeel geworden. Nadat we onze mailserver, was OpenWebmail, hebben vervangen door Zimbra, wat een gigantische vooruitgang was, zeker omdat we nu elkaars agenda's kunnen zien, was nu de website aan de beurt.

Op 22 augustus 2009 was deze site misbruikt door onverlaten middels een zogenoemde http injection. Dit zette een achterdeur open naar een externe server, waardoor je bijvoorbeeld onderdeel wordt van een botnet. de onverlaten laten dan vanaf jouw server, gelijktijdig met duizenden anderen, aanvallen op andere sites uitvoeren of proberen zo andere sites te kraken.
Hierdoor was de site enkele dagen uit de lucht, omdat de internet verbinding door de provider was afgesloten. Nu is alles weer onder controle en is de site veiliger dan dat hij was voor de hack.

Zoals U wellicht gemerkt hebt, is mijn server weer terug van weggeweest. Na op 24 november 2005 's avonds XS4ALL te hebben geinformeerd, werd ik vrijdagmiddag teruggebeld. Op dat moment heb ik meteen KPN gebeld. Wat was de situatie,

Henk maandagochtend bij de Mof weer terug ging naar huis.
De klaverjas rollade uitstekend smaakte.
Ellen een kamer in Delft heeft gevonden.
Henk in het weekend nauwelijks iets mankeerde.
De Amstel badhanddoek van groot formaat is.
We binnenkort weer haas gaan eten.
Hans en Jos de auto terug brengen, nadat ze in Italie op vakantie waren geweest, met een defekte koppeling, zodat die de volgende dag door de ANWB naar de garage moet worden gesleept.

DSC01315.JPGWe hebben nu al een paar echt winterse weken achter de rug. Of dit een negatieve invloed heeft gehad op het bezoek aan de glaswinkel weet ik niet. Alhoewel soms was het echt slecht en kwam er geen kip. Voor het overige hoeven we niet te klagen over belangstelling. Nog anderhalve week om de 1600 huisaansluitingen te halen.
De grote hoeveelheid sneeuw, zo'n 25 cm., levert wel een mooie natuur op en zeer waarschijnlijk een witte kerst. Een goede reden om er maar weer eens met de camera op uit te trekken. Dat er wat nadelen zijn aan dit weertype nemen we op de koop toe. Klik op de foto om wat meer te zien van ons mooie Woudenberg. Nu nog de glasvezel!